0888 225 240

За Нас

Езиков център “Алина” София

Училище “Алина” е създадено през 1993 година и функционира като училище за английски език за деца и възрастни на територията на гр. София. Най – малките ученици се обучават в езикова забавачка, чиято учебна програма се базира на съвременните методи за чуждоезиково обучение на деца в доучилищна възраст. Тя е сертифицирана от МО с лиценз № 14-85/93г.

Eзиковите курсове са организирани за различни нива и възрасти, с различна интензивност и целенасоченост.
Oсновната цел на училище “Алина” е висикокачествено обучение за нашите курсисти, съобразено с европeйските критерии за езикова подготовка и европейската рамка на езиковите нива. Цялостната подготовка е насочена към получаване на престижните международни сертификати на института Кембридж, удостоверяващи ниво на владеене на чуждия език, както и целенасочена подготовка за изпитите TOEFL, IELTS и SAT.

През 1995 година Училище Алина откри филиал в гр. Сандански, в който се обучават ученици и възрастни от региона.
Eкип от квалифицирани специалисти се грижи за успешното реализиране на всички дейности на територията на училище Алина.

Английска забавачка – комплексна образователна програма за деца от 4 до 6 г.
Езикова школа – Английски и Немски език Целогодишни и интензивни курсове по английски и немски език за деца и възрастни. Подготовка за получаване на международен диплом Cambridge FCE, CAE, CPE, TOEFL, SAT, IELTS и изпитите на Гьоте институт.
Занималня за ученици 1-4 клас. Занимания за ученици в обратната на училищната смяна, подготовка за училище по предметите от учебната програма възможност за избор на извънучебни занимания – Английски език, Пиано и Солфеж.

Елмира Андонова – собственик и управител на училище Алина.
Педагог и филолог, възпитаник на Софийски университет Климент Оридски

За контакти натиснете тук.