0888 225 240

Сертификатни курсове

Бизнес Английски

 

 

Business Benchmark е курс в три нива за овладяване на бизнес лексиката и упражняване на граматиката в контекст. Подготвя за международно признатия изпит Cambridge ESOL Business English. 24 кратки урока покриват основната лексика, граматика и тренират уменията четене, писане, разбиране и комуникация. Учебникът осигурява автентични изпитни материали на Cambridge ESOL и предлага теми и идеи за ангажиране на учащите в сферата на бизнеса.

         

FCE

 

 

 

Бързият учебен курс осигурява в 50–60 учебни часа пълна подготовка за изпита Cambridge English First с развиване на четирите умения и овладяване на основната лексика и граматика, необходими за сертификатния изпит на това ниво.

         

IELTS

 

 

 

Учебен курс, който детайлно покрива всички части на изпита IELTS, дава информация, практически насоки и съвети на учащите и ги подготвя за всеки един аспект на изпита.

         

ICFE

 

 

 

Подготвителен курс за изпита Английски за финансисти на Кембридж за курсисти на ниво В2- С1 общ английски. Курсът е разработен съобразно формата на изпита и покрива развитието на четирите основни умения : четене , слушане ,писане и говорене