0888 225 240

За възрастни

Общ Английски

 

 

 

Основана на комуникативния подход, учебната система комбинира граматиката и лексиката с развиване на комуникативните умения, и подготвя учащите за англоговорещия свят. Осигурява 80–100 учебни часа на ниво и извежда от ниво А1 до ниво С1.

Бизнес Английски

 

 

Business Benchmark е курс в три нива за овладяване на бизнес лексиката и упражняване на граматиката в контекст. Подготвя за международно признатия изпит Cambridge ESOL Business English. 24 кратки урока покриват основната лексика, граматика и тренират уменията четене, писане, разбиране и комуникация. Учебникът осигурява автентични изпитни материали на Cambridge ESOL и предлага теми и идеи за ангажиране на учащите в сферата на бизнеса.

Английски за финансисти

 

 

Упражнете и затвърдете познанията си по английски език в областта на финансите! В 50 урока са представени всички аспекти на финансовата лексика от счетоводство до заеми, от банкиране до джойнтвенчър.Курсът помага на учащите да се подготвят за кариера в областта на финансите и на работещите да подобрят английския си в тази област.

Разговорен английски

 

 

Курсовете Разговорен английски са разработени за развиване и усъвършенстване на комуникативните умения на курсистите след завършено езиково ниво и за освежаване и възстановяване на познанията по английски език.

Курсът е устен , разработен по специална методика на работа , която включва – разговори и дискусии по определени теми ,ситуативни диалози, диспути и кратки презентации .

ICFE

 

 

 

Подготвителен курс за изпита Английски за финансисти на Кембридж за курсисти на ниво В2- С1 общ английски. Курсът е разработен съобразно формата на изпита и покрива развитието на четирите основни умения : четене , слушане ,писане и говорене

FCE

 

 

 

Бързият учебен курс осигурява в 50–60 учебни часа пълна подготовка за изпита Cambridge English First с развиване на четирите умения и овладяване на основната лексика и граматика, необходими за сертификатния изпит на това ниво.

IELTS

 

 

 

Учебен курс, който детайлно покрива всички части на изпита IELTS, дава информация, практически насоки и съвети на учащите и ги подготвя за всеки един аспект на изпита.

Индивидуално обучение

 

Езиков център Алина , предлага индивидуално обучение за курсисти които има специални потребности в изучаването на чужд език , особен график на работа или просто предпочитат да работят самостоятелно с учител.