0888 225 240

Английска забавачка за 4-5 годишни

          

Описание

Целогодишна програма Английски език  за деца по оригинални детски езикови системи на издателство Longman и Оxford. Английски език с букви и картинки, песнички и римувани тестове.

Видео обучение съпътстващо основния учебен курс за създаване на емоционален стимул за занимания и нова интерпретация на езиковите структури. Мултимедийни продукти за деца за упражняване на правилно произношение, игри с буквички и думи, анимирани упражнения за развитие на слуха и моториката. Драматизирани приказки на Английски език – невероятни емоционални моменти в които се интерпретира чуждия език.
Повече

  • Английски език 
    Занимателен английски с букви и картинки. Ежедневни занимания с най – съвременните учебни пособия за най – малките. Героите на Уолт Дисни въвеждат децата във вълшебния свят на английския език с невероятни игри, упражнения, приказки и забавления. Неусетно малките ученици усвояват думи – свързани с най – близкия свят на детето, изрази от ежедневния английски, умения да произнасят правилно и да усвояват мелодиката на езика.Следвайки съвременните постановки за ранно чуждо езиково обучение екип от квалифицирани преподаватели се грижи са усвояването на езика от малките ученици, изграждане на мотивация за занимания с чужд език и удоволствие от активното участие във ежедневните дейности свързани с езика – игри, песнички, римувани текстове, чантове, рисуване, изработване на пана, слушане на касети, мултимедия и видео – материали.

 

График и Цени

Полудневно обучение 10:00-12:00

Английски език 10.00  ч -12.00 ч с междинна почивка за закуска

 

Английска забавачка
Моля, свържете се с нас за информация за предстоящи курсове.

Отстъпки и промоции

Отстъпка за втори член на семейството- 5%
Отстъпка за следващо езиково ниво- 5%